Välkommen till Ceremonia

Välkommen till byrån med personligt engagemang

Ulf Netzler
Ulf Netzler har i mer än 30 år arbetat inom begravningsbranschen. 1997 var Ulf först med att kvalitetscertifiera en begravningsbyrå enligt ISO 9002 vilket ledde till utmärkelsen årets branschman. Sedan dess har Ulf utbildat kollegor såväl som personal inom Svenska kyrkan och Sjukvårdssektorn. Ulf var tidigare ägare till Oscar Fredrik & Wahls begr. byrå.
Marié Sjöberg
Marié Sjöberg har under många år inom begravningsbranschen blivit känd för sin noggrannhet och servicekänsla där ingenting är omöjligt. ”Professionellt” är ett vanligt omdöme av kunder genom åren liksom många tack för all vänlighet i en svår stund.
Joakim Andén
Joakim Andén har under många år arbetat som IT-utvecklare såväl som inköpare där Joakim tillför kunskap som uppdaterar branschen in i dagens och framtidens krav.

Kari Svanlund  har som undersköterska och arbetsterapeut inom handikappsomsorgen i många år sörjt för många människors väl i livets olika faser vilket uppskattats av många. Att vara noggrann och kreativ samt att brinna för att skapa och förmedla kan hon även ge uttryck för såsom utbildad florist.

Tel. 0302 – 69 43 00

Birgitta Josefsson  har under hela sin profession arbetat med att hjälpa människor på olika sätt. Som tidigare hotellägare, flygvärdinna och under många år som ansvarig för åtskilliga minnesstunder och begravningar samt som utbildad terapeut är hon känd för sin servicekänsla och att skapa trygghet.

Tel. 0302 – 69 43 00

Tillsammans har vi utvecklat Ceremonia. En flexibel, modern byrå där dagens och framtidens kunder i en svår stund på ett bekvämt sätt kan boka efter eget val till marknadslägsta pris utan överraskningar.